Zonzaak is onderdeel van


Martin Koopman Installatietechniek

Investeer slim

Recensies

Ruud Sniekers
Zonnepanelen zonzaak
We hebben de zonnepanelen nu bijna een half jaar op ons dak. We zijn er erg tevreden over. Het gehele systeem functioneert perfect, geen enkele storing tot dusver. De opbrengst is tot nu toe zelfs iets meer dan we verwacht hadden. Verder zijn we ook erg tevreden over het gehele traject van aanschaf. Vanaf onze eerste vraag om informatie tot en met de levering en plaatsing zijn we uitstekend gead...
Fam. Jonge Poerink
Zonnige vakantie!
Wij zijn zeer tevreden! In de week voor onze vakantie heeft Martin met z’n team 24 zwarte hoog rendement zonnepanelen geplaatst. Na terugkomst van drie weken vakantie, waar het niet altijd even zonnig was, bleek al een opbrengst van 600 KWh. Een bevestiging van ons besluit om met zonnepanelen de energielasten direct te verminderen. Door positieve ervaringen met Martin voor het CV-onderhoud en o...
Hans Pelle
Plaatsen van zonnepanelen
Na het opvragen van 3 offertes hebben we uiteindelijk gekozen voor Martin Koopman. Hij was in de prijs de middelste, maar zijn betrokkenheid, vakkundigheid, advies, kennis en betrouwbaarheid heeft ons er toe bewogen om de opdracht aan Martin Koopman te gunnen. Uiteindelijk zijn de panelen netjes en zorgvuldig gemonteerd en is alles keurig netjes opgeruimd, zodat het snel genieten was, toen de mete...

Impressie foto,s

 

Welkom op de website van Zonzaak.nl .

Zonzaak.nl is een onderdeel van Martin Koopman Installatietechniek BV en is gespecialiseerd in energie besparende installaties.We zijn ca 10 jaar geleden begonnen met de plaatsing van zonnepanelen en zonneboilers en daarna de focus verlegt naar een compleet pakket van duurzame maatregelen om uw bestaande particuliere woning energiezuiniger te maken. En daarmee ook de maandlasten fors te verlagen.

Op dit moment zijn we gestart met de verbouw van onze showroom, hier zullen we oplossingen gaan presenteren die een besparing leveren op het gebied van gas, water,verwarming en elektra. Denk hierbij aan zonnepanelen ,zonneboilers, heatpipes, Elga warmtepomp,ledverlichting ,lowh2o convectoren, vloerverwarming infrezen enz enz.

Omdat het toch iets bijzonders wordt en het tussen de bedrijven door in orde wordt gemaakt, is de verwachting dat eind dit jaar de showroom wordt opgeleverd. In de tussentijd kunnen we U op andere manieren voorzien van een prima advies waarbij ons kernwaarden erg belangrijk zijn. Wat dat zijn?? De Methode van Martin natuurlijk!

 

We zijn er van overtuigd dat Zonzaak.nl garant staat voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, deskundig advies, goede nazorg en de vertrouwdheid van een bedrijf om de hoek die dit jaar al 18 jaar bestaat.

 Op deze site vindt u alle informatie die interessant is voor iedereen die graag energie wil besparen en een bijdrage wil leveren aan een beter milieu. Ook willen we u informeren over de interessante belastingvoordelen die deze investering oplevert. 


Prijzen van zonnepanelen zijn in een paar jaar tijd met meer dan 60% omlaag gegaan, dit betekent dat een doe-het-zelf pakket binnen 5 jaar al kan worden terugverdient.

Plaatsen en leveren van zonnepanelen houdt bij ons niet op na de plaatsing. Op wisselende tijden monitoren we uw installatie, om zeker te weten dat de beloofde opbrengst ook wordt behaald. Voor iedereen die de levering en montage graag wil laten verzorgen, staan wij als team klaar om het gehele traject te verzorgen, tot de aanvraag van de eventuele subsidie toe. 

 

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u graag de energierekening omlaag brengen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel en eerlijk!

Astronergy Logo - _resize.png
solarconstructs_resize.png
sma_resize.png
SF-Logo-3_resize.png
samil_power_logo_resize.png
Renesola-Logo_resize.png
power-one-logo_resize.png
omnik_resize.png
mastervolt-logo1_resize.png
LG_Fullcolor_horizontaal_liifesgood_resize.png
ETSolar-logo3_resize.png
Enecsys_Logo_jpg_resize.png
clickfit_resize.png
canadiansolar_resize.png
zentralsolark_resize.png

Project Venneslatweg Eibergen

Contact Zonzaak

Zonzaak.nl
Soetersveldweg 4
7151 JA Eibergen
Berkelland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voor vragen bel:
Tel: 0545-478266

Storingsdienst:0545-478266

Routeplanner Zonzaak

Vul uw adres in en u krijgt een routebeschrijving naar onze showroomSocial Media Zonzaak

Mailing Zonzaak

Wij versturen met enige regelmaat een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over energiebesparing in het algemeen.

Vul hieronder uw email-adres in als u deze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen.

Uw e-mail*


Zekerheid Zonzaak

Zonzaak is uiteraard lid van
Uneto VNI.

Voor uw zekerheid!

Zonzaak is onderdeel van
Martin Koopman Installatietechniek