Investeer slim

Recensies

Hans Pelle
Plaatsen van zonnepanelen
Na het opvragen van 3 offertes hebben we uiteindelijk gekozen voor Martin Koopman. Hij was in de prijs de middelste, maar zijn betrokkenheid, vakkundigheid, advies, kennis en betrouwbaarheid heeft ons er toe bewogen om de opdracht aan Martin Koopman te gunnen. Uiteindelijk zijn de panelen netjes en zorgvuldig gemonteerd en is alles keurig netjes opgeruimd, zodat het snel genieten was, toen de mete...
Krajenbrink
Zonnige panelen :)
Zonnepanelen zijn een belangrijke investering waarbij een goede voorlichting en vakmanschap belangrijk zijn. Dat de vele aanbieders niet allemaal even professioneel zijn, hebben we bij diverse bekenden gezien en gehoord. Gelukkig ben je bij Martin aan het goede adres voor heldere voorlichting en degelijke en betrouwbare installatie. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over zijn service, hij maakte ...
Bert en Wil Hummel
zonnepanelen sinds februari 2014
Sinds eind februari 2014 zijn er bij ons 17 panelen geplaatst. Na uitgebreide voorlichting en zorgvuldig de plaats bepalen voor het meest gunstige rendement, zijn de panelen op 1 dag geplaatst. Zo liggen er 8 panelen op het platte dak en 9 op het schuine dak van het huis.De gunstige ligging van de panelen hebben ons tot nu (28 juni) toe 1642 kWh opgeleverd. De BTW teruggave hebben we zelf geregeld...

Impressie foto,s

Welkom op de website van Zonzaak.nl .

Zonzaak.nl is een onderdeel van Martin Koopman Installatietechniek BV en is gespecialiseerd in energie besparende installaties.We zijn ca 10 jaar geleden begonnen met de plaatsing van zonnepanelen en zonneboilers en daarna de focus verlegt naar een compleet pakket van duurzame maatregelen om uw bestaande particuliere woning energiezuiniger te maken. En daarmee ook de maandlasten fors te verlagen.

Op dit moment zijn we gestart met de verbouw van onze showroom, hier zullen we oplossingen gaan presenteren die een besparing leveren op het gebied van gas, water,verwarming en elektra. Denk hierbij aan zonnepanelen ,zonneboilers, heatpipes, Elga warmtepomp,ledverlichting ,lowh2o convectoren, vloerverwarming infrezen enz enz.

Omdat het toch iets bijzonders wordt en het tussen de bedrijven door in orde wordt gemaakt, is de verwachting dat eind dit jaar de showroom wordt opgeleverd. In de tussentijd kunnen we U op andere manieren voorzien van een prima advies waarbij ons kernwaarden erg belangrijk zijn. Wat dat zijn?? De Methode van Martin natuurlijk!

 

We zijn er van overtuigd dat Zonzaak.nl garant staat voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, deskundig advies, goede nazorg en de vertrouwdheid van een bedrijf om de hoek die dit jaar al 18 jaar bestaat.

 Op deze site vindt u alle informatie die interessant is voor iedereen die graag energie wil besparen en een bijdrage wil leveren aan een beter milieu. Ook willen we u informeren over de interessante belastingvoordelen die deze investering oplevert. 


Prijzen van zonnepanelen zijn in een paar jaar tijd met meer dan 60% omlaag gegaan, dit betekent dat een doe-het-zelf pakket binnen 5 jaar al kan worden terugverdient.

Plaatsen en leveren van zonnepanelen houdt bij ons niet op na de plaatsing. Op wisselende tijden monitoren we uw installatie, om zeker te weten dat de beloofde opbrengst ook wordt behaald. Voor iedereen die de levering en montage graag wil laten verzorgen, staan wij als team klaar om het gehele traject te verzorgen, tot de aanvraag van de eventuele subsidie toe. 

 

Heeft u interesse in zonnepanelen en wilt u graag de energierekening omlaag brengen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel en eerlijk!

Astronergy Logo - _resize.png
solarconstructs_resize.png
sma_resize.png
SF-Logo-3_resize.png
samil_power_logo_resize.png
Renesola-Logo_resize.png
power-one-logo_resize.png
omnik_resize.png
mastervolt-logo1_resize.png
LG_Fullcolor_horizontaal_liifesgood_resize.png
ETSolar-logo3_resize.png
Enecsys_Logo_jpg_resize.png
clickfit_resize.png
canadiansolar_resize.png
zentralsolark_resize.png

Project Venneslatweg Eibergen

Contact Zonzaak

Zonzaak.nl
Soetersveldweg 4
7151 JA Eibergen
Berkelland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voor vragen bel:
Tel: 0545-478266

Storingsdienst:0545-478266

Routeplanner Zonzaak

Vul uw adres in en u krijgt een routebeschrijving naar onze showroomSocial Media Zonzaak

Mailing Zonzaak

Wij versturen met enige regelmaat een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over energiebesparing in het algemeen.

Vul hieronder uw email-adres in als u deze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen.

Uw e-mail*


Zekerheid Zonzaak

Zonzaak is uiteraard lid van
Uneto VNI.

Voor uw zekerheid!

Zonzaak is onderdeel van
Martin Koopman Installatietechniek