:

Zonzaak is onderdeel van


Martin Koopman Installatietechniek

Investeer slim

Recensies

Rob van Zanten
zonnepanelen tevreden
ook wij hebben een zonneinstallatie laten plaatsen door Martin, Leuke club en mooi gemonteerd, goed meegedacht en een fijn werkende installatie! Blij mee!
Marinus Timmerije
plaatsen zonnepanelen en zonnestroomboiler
Eerst waren we met een andere leverancier in zee gegaan maar naar twee pogingen lieten zo ons weten het niet voor elkaar te krijgen om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. Het bijzondere van dit dak is de manier van isoleren, namelijk direct onder de dakpannen zijn recapan isolatie geplaatst. Na een goed adviesgesprek met martin koopman had hij de oplossing hoe je zonnepanelen kunt plaatsen op di...
Ruud Sniekers
Zonnepanelen zonzaak
We hebben de zonnepanelen nu bijna een half jaar op ons dak. We zijn er erg tevreden over. Het gehele systeem functioneert perfect, geen enkele storing tot dusver. De opbrengst is tot nu toe zelfs iets meer dan we verwacht hadden. Verder zijn we ook erg tevreden over het gehele traject van aanschaf. Vanaf onze eerste vraag om informatie tot en met de levering en plaatsing zijn we uitstekend gead...
Recente Projecten

Recente Projecten (105)

Hieronder treft u een overzicht aan van ,een aantal, door ons geplaatste zonne-energie installaties.
Aan de Merelstraat in Eibergen zijn deze zwarte zonnepanelen in een oost/west opstelling geplaatst omdat aan 1 zijde van het dak onvoldoende plek was om het verbruik op nul te krijgen.Door de 2 MPP trackers in de SMA omvormer presteert deze installatie prima.

Read more...

Aan de Burg.Wilhelmweg zijn door ons deze zonnepanelen geplaatst, doordat de voorzijde aan de straat grenst is gekozen voor zwarte Solarworld panelen.

Read more...

Aan de Eikenlaan zijn 15 Full Black Solarworld 280wp geplaatst met een SMA omvormer met monitoring via internet/app. Ook zijn de radiatoren vervangen door energiezuinige en supermooie Jaga Strada convectoren. Een lager elektra en gasverbruik betekent dit.

Er zijn 5 panelen aan de voorzijde gelegd en 10 panelen aan de achterzijde.In eerste instantie zou alles op de voorzijde komen, maar op de dag van plaatsing is besloten het grootste deel aan de achterzijde te leggen ivm beschaduwing in de ochtend door grote bomen aan de overzijde van de straat.

De dakvlakken liggen op oost en west, dus maakt het voor de opbrengst niet zoveel uit.

Read more...

Aan de Ramsbeekweg 16 zijn deze 14 Full Black 275wp zonnepanelen geplaatst.Samen met een SMA omvormer en een vloerverdeler voor de vloerverwarming met een A-label pomp een forse besparing op de energielasten.

Read more...

Aan de Schurinkweg in Hupsel/Eibergen zijn deze panelen gelegd, deze zullen ruim 13000kwh op gaan leveren. Het zijn eigenlijk 2 sets tbv 3 naastgelegen woningen. Er is gekozen voor 2 SMA Tripower omvormers, voor 1 woning is een aparte voedingskabel getrokken. De panelen zijn in 1 werkdag gelegd.

Read more...

Aan de achterzijde van een woning aan de Korenbloemstraat zijn deze 10 Astronergy 270wp mono panelen geplaatst. Een gedeelte staat op het platte dak.Het was een erg regenachtige dag, vandaar de donkere foto,s.

Read more...

Aan de Pagenkamp in Eibergen zijn 33 Solarworld zonnepanelen geplaatst op de woning en de berging. De installatie is voorzien van 2 Solaredge omvormers en zal bijna 10000kwh opwekken.De installatie is onzichtbaar vanuit de tuin en de openbare weg en te monitoren via een App.

Read more...

Aan de Prakkestraat in Eibergen zijn aan de achterzijde van de woning deze Solarworld zonnepanelen geplaatst.Met het leggen is rekening gehouden met het achteraf plaatsen van een dakraam op zolder.Er zijn kleine gaatjes naar binnen geboord om het openliggende vlak binnen te markeren.Gekozen is hier voor een SMA omvormer met monitoring via internet en App.

Read more...

Aan de Hummelsweide zijn de blauwe Astronergy zonnepanelen geplaatst inclusief een Zeversolar omvormer.

Read more...

Aan de Bronbeekstraat zijn door ons deze Solarworld 280wp zonnepanelen geplaatst met een SMA omvormer.

Read more...

Aan de Kerkstraat in Hengelo is door ons dit set zonnepanelen geplaatst. Het zijn Solarworld 280wp panelen en een SMA omvormer.

Read more...

Aan de Winterswijkseweg in Eibergen hebben we aan de achterzijde van de woning op deze berging een set zonnepanelen gelegd. Ook is hier een  nieuwe cv ketel geplaatst in 1 dag. Als omvormer is gekozen voor SMA .

Read more...

In het Openluchttheater zijn door ons deze 12 zonnepanelen geplaatst achter de tribunes.Samen met Michael Geurts Metaalbewerking is deze onder constructie op maat gemaakt en geplaatst door vrijwilligers. Door de hoge plaatsing zal er voldoende zonlicht zijn om een goede opbrengst te krijgen.

De panelen zijn van Astronergy met 265wp , deze panelen hebben een verzekerde garantie, als omvormer is gekozen voor een SMA omvormer.

Omtrent deze panelen is behoorlijk wat media aandacht voor ons geweest. 

Read more...

In wijk de Roombeek in Enschede zijn deze zonnepanelen geplaatst, ook is de cv ketel vervangen en de ventilatiebox. Een optimale besparing, gerealiseerd in 1 dag.Het paneel links onder is naderhand,in overleg met de bewoner nog verplaatst, nadat de airco is verzet.

Read more...

Aan de Crocusstraat in Eibergen zijn deze Solarworld 280wp zonnepanelen geplaatst met een SMA omvormer. Er is rekening gehouden met uitbreiding van het aantal panelen.

Read more...

Aan het Barmentloo in Neede zijn aan de achterzijde van deze woning een set Solarworld panelen geplaatst met een Solaredge omvormer.

Door de overstek van de woning kan er in de namiddag en avond wat schaduw vallen op een aantal panelen, vandaar dat gekozen is voor optimizers.

Read more...

Aan de Nachtegaalstraat in Eibergen hebben aan de achterzijde van deze woning deze panelen geplaatst. In de toekomst kunnen hier nog meer panelen op dak worden gelegd.

Read more...

Deze 31 Solarworld panelen zijn geplaatst aan de Rozenkamp in Eibergen.(Zichtbaar vanaf de Kiefteweg).

De installatie is uitgevoerd met een Solarworld omvormer en optimizers, door de verschillende oriëntaties, diverse hellingshoeken en beschaduwingen op delen van de dag is hiervoor gekozen zodat toch een erg mooi rendement zal ontstaan.Op de dag van plaatsing is in overleg met een tuinman ook snoeiwerk verricht aan omliggende bomen. Door de erg lage platdakbeugels is de installatie op het platdak vanaf de tuin en de straat amper zichtbaar.De installatie is via internet en dmv een App te monitoren. Tevens is ook een deel van de oude dakbedekking door ons vervangen.

Read more...

Aan de Parallelweg in Eibergen zijn deze 16 zonnepanelen geplaatst, tevens is er voor gekozen om de cv ketel te vervangen. Er zal hier fors worden bespaart op de maandelijkse energielasten. De werkzaamheden zijn in 1 dag uitgevoerd.

Read more...

In Haarlo is deze fraaie berging gebouwd, in het voortraject was al duidelijk dat hier zonnepanelen op zouden komen. In overleg met de aannemer is er voor gekozen deze indak te leggen .Op de EPDM ondergrond zijn de panelen bevestigd, samen met een SMA omvormer is dit weer een fraaie installatie geworden met een erg goed rendement.

Read more...

Bij deze woning aan de Kruiskamplaan in Eibergen zijn , aan de voorzijde, deze fraaie LG Black mono zonnepanelen geplaatst samen met een SMA omvormer.

Read more...

In Borculo ,ook aan de Irenestraat, hebben wij dit set zonnepanelen geplaatst. Hier is gekozen voor een omvormer van Solaredge met optimizers onder de panelen. De overstek van de voorzijde van het dak van de buurman zorgt hier voor wat schaduw in de ochtend.Op onze uitnodiging is de burgemeester van Berkelland een kijkje komen nemen en heeft hij zich laten informeren over zonnepanelen.

Het set is via de computer en smartphone te monitoren, van ieder paneel afzonderlijk zijn de prestaties te zien. 

Read more...

Bij deze kritische klant in Noordijk zijn deze fraaie Astronergy zonnepanelen geplaatst, samen met een SMA omvormer kan deze klant ze monitoren via internet en dmv een App op de smartphone. 

Read more...

Deze 8 zonnepanelen liggen aan de achterzijde van een woning aan de Prunusstraat in Borculo, dit was voldoende om de stroomrekening naar nul te brengen, ook hier is op een terugverdientijd van 6 jaar te rekenen. Daarnaast is ook een oude gasboiler en een staande cv ketel van 30 jaar oud vervangen, de maandlasten zijn hier fors omlaag gegaan. 

 

Read more...

Aan de Prinses Irenestraat in Borculo hebben we deze 16 panelen geplaatst, de stroomrekening is hier €0,-.

Read more...

In Lonneker hebben we afgelopen week dit set panelen geplaatst, 14 op het pannendak  en 5 op het platte dak. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd, is deze opdracht toch aan ons gegund. De voedingskabel naar de meterkast was even lastig, deze moest door de kruipruimte, waar 20cm water in stond. Ook deze klus is weer naar tevredenheid afgerond.

Read more...

In Lichtenvoorde zijn door ons dit set panelen geplaatst. Het gaat hierbij om 18 stuks Duitse Solarworld panelen met een vermogen van 270wp per stuk.

Als omvormer is de een Solaredge toegepast, door de onder de panelen, te plaatsen optimizers heeft een beetje schaduw geen effect meer op de totale string panelen. Daarnaast is een extra lage constructie toegepast op het platte dak, waardoor deze vanuit de tuin niet zichtbaar zijn. Door toepassing van deze omvormer is van ieder paneel afzonderlijk de prestatie uit te lezen.

Read more...

Aan de Beatrixstraat in Eibergen hebben we deze zonnepanelen geplaatst, ook is direct de cv ketel vervangen door een Atag E.

Read more...

Aan de Fazantweg in Neede zijn deze 18 Astronergy Full Black panelen door ons geplaatst.

Read more...

In Geesteren bij Neede hebben we een zonneboiler van Atag geplaatst, deze is voorzien van een 200 ltr boiler en 2 collectoren die indak zijn gelegd.Bijzonder is dat dit een gemeentelijk monument betreft waardoor er speciaal toestemming nodig was van de gemeente om dit te mogen plaatsen.

Read more...

Aan de Eikenlaan in Borculo hebben we deze 17 Astronergy Full Black zonnepanelen geplaatst inclusief een SMA omvormer.

Read more...

Van deze woning zijn de installaties duurzaam gemaakt. Er zij 17 LG neon 300WP zonnepanelen geplaatst incl. een SMA omvormer. Daarnaast is een zonnestroomboiler geplaatst en is de oude ventilatiebox vervangen door een box met energiezuinige gelijkstroommotor. Ook is een Alfamix geplaatst, hiermee word de wasmachine gevuld met voorverwarmd water van de zon.In de woning was een paar jaar geleden al een HR 107 combiketel geplaatst door ons.

Read more...

Deze klant had ons benaderd omdat hij graag op zijn dak zonnepanelen wou. In het gesprek gaf hij aan dat ze reeds met een andere leverancier in zee waren gegaan maar dat die hadden afgehaakt omdat ze het niet voor elkaar kregen om op dit dak zonnepanelen te plaatsen.Het bijzondere van dit dak is de manier van naisoleren, namelijk direct onder de pannen.Dit betekent dat er isolatiemateriaal over het dakbeschot en de panlatten is gelegd waardoor er niet de mogelijkheid is om de panlatten voor de bevestiging te gebruiken.Wij zijn de uitdaging aangegaan en hebben samen met de leverancier van Recapan isolatie een methode bedacht waardoor op een eenvoudige manier er zonnepanelen gelegd kunnen worden op dit soort daken.De panelen liggen muurvast op dak.

 

Read more...

Steeds meer klanten kiezen naast zonnepanelen ,ook voor een nieuwe cv ketel. Dit betekent naast een forse verlaging van de elektrarekening ook een besparing tot 25% op de gasrekening. Bij deze klant in Rekken zijn de zonnepanelen en de cv ketel in 1 dag geplaatst.

 

 

Read more...

Aan de Tankmoat in Eibergen hebben we een set van 21 Astronergy Mono Black panels geplaatst.De panelen zijn aangesloten op een Solaredge omvormer, voordeel van deze omvormer zijn de optimizers die onder ieder paneel wordt geplaatst.

Bij deze klant is er op gemeentegrond aan de oostzijde een forse bomenrij aanwezig, die in het voor en najaar zorgt voor veel schaduw.

Door toepassing van optimizers zullen panelen die niet in de schaduw liggen toch 100% opbrengst genereren.Dit in tegenstelling met een standaard omvormer, hier heeft schaduw een behoorlijk effect op de opbrengst van het complete set.

De optie is wat duurder maar de veel hogere opbrengst zorgt ervoor dat de meerprijs binnen een paar jaar is terugverdient.

Read more...

Aan de Esweg in Eibergen hebben we aan de achterzijde van de woning op 2 platte daken in totaal 20 blauwe Astronergy panelen geplaatst van 255 wp. Dit geeft een verlaging van de energielasten van ruim €80,- per maand.Binnen 1 dag was de installatie opgeleverd.

Read more...

Aan de Waakgaardenstraat 29 is aan de achterzijde van de woning een set van 10 zwarte zonnepanelen geplaatst, tijdens de montage hadden we een erg mooi uitzicht.

Read more...

Aan de Wilgenstraat 15 in Eibergen hebben we de cv ketel vervangen en zonnepanelen geplaatst. Bijzonder aan deze installatie is dat er 12 zwarte panelen aan de voorzijde liggen en 6 op de achterzijde, de opstelling is zgn oost-west. De klant heeft gekozen voor verlaging van gas en stroomkosten met deze mooie installaties. 

 

Read more...

Aan de Ketterinkbraak in Eibergen hebben we aan de achterzijde een combinatie van 2 panelenstringen gemaakt. Er zitten 12 panelen op het pannendak, goed rekening houdend met de schaduw van de aanwezig doorvoeren, en 9 panelen in landscape uitvoering. Het was een erg warme ,zonnige dag, de omvormer stond direct op 4100 watt, dit betekent wassen en drogen tegelijk op zonkracht!

Read more...

Vaak krijg je de vraag, is dat nou wel rendabel zonnepanelen? Hier is een voorbeeld van een huishouding die het verbruik op 0 kwh weet te brengen met 5 zonnepanelen. De terugverdientijd is in dit geval 7 jaar, vaak wordt vergeten dat je direct het maandtermijn terug kan zetten naar het nieuwe verbruik. Direct na plaatsing scheelt het in de vaste maandlasten.

Read more...

Aan de Meergaardenweg hebben we vandaag een mooi panelenset opgeleverd. Het betreft een set zwarte duitse Solarworld panelen van 270wp.

De 24 panelen zullen 5500 kwh opwekken, door de gunstige zuidelijke ligging.

Er is een 3 fasen omvormer geplaatst van SMA waar nog 3 extra panelen bij op kunnen, dit ivm eventueel een elektrische auto in de toekomst.

Na een wasbeurt om het stof van de panelen af te spoelen, was het set gereed. 

Read more...

Bij deze klant zijn 18 zwarte Solarworld 270wp mono panelen geplaatst. Het bijzondere aan dit project was dat dit gelegd is op een nieuwe staalconstructie die tevens dienst gaat doen als buitenkeuken. Samen met Maikel Geurts staalbewerking is dit project aangepakt.

Op de foto,s zijn de panelen net gelegd, de inrichting van de keuken moet nog. Tevens is er gas ,water en elektraleidingen naar toe gelegd. Dit is een fraai voorbeeld van intergratie van zonnepanelen in een landschap. Vanwege de ligging van de woning is er wel een omgevingsvergunning nodig gebleken.

Read more...

Ons kleinste geplaatste set ligt aan de Anemonenstraat in Eibergen. Hier zijn 2 panelen incl.omvormer geplaatst. Deze klant heeft al sinds 2009 zonnepanelen op de woning en maakt gebruik van de toenmalige SDE regeling. 

Met deze 2 panelen kan ca 400kwh worden opgewekt en dankzij de subsidieregeling levert dit ca €185,- op.

Dit betekent een terugverdientijd van 4-5 jaar, na gebruikmaking van de btw aftrek voor particulieren.

Read more...

Op 13-06-2014 is dit set zonnepanelen in bedrijf gesteld, deze panelen zijn meegenomen in het budget van de complete verbouwing die wij samen met Martin Koopman Installatietechniek uitvoeren.

Ook komt hier een erg zuinige cv ketel in.

Read more...

Aan de Ramsbeekweg zijn deze 14 zwarte panelen door ons geplaatst en geleverd, met 2 personen is dit in een halve dag gelegd. Het set is amper zichtbaar vanaf de openbare weg.

Read more...

Aan de Akelei hebben we 2 set zonnepanelen geplaatst bij deze klant. Een set van 14 panelen op zuid met een Sma omvormer en een set met een oost/west portrait opstelling voorzien van een Solaredge omvormers met optimizers.

Door deze optimizers is het mogelijk om een goed rendement te verkrijgen met een set panelen wanneer er soms beschaduwing optreedt.

Wanneer er een paneel in de schaduw ligt ,heeft dit uitsluitend effect voor het betreffende paneel, de overige panelen zullen 100% presteren.

Read more...

Aan de Borculoseweg in Eibergen hebben we bij deze ondernemer een mooi set van 15 zwarte panelen gelegd. 

Read more...

Hier hebben we  de sets gescheiden geplaatst, er zaten een paar pijpen in het midden die we niet eenvoudig konden verzetten.Ook een fraaie oplossing. Bij de buren zijn we 14 dagen eerder geweest voor panelen.

Read more...

Hier plaatsen we een set panelen nadat we ook de dakbedekking van het platte dak hebben vervangen. Tijdens de koffie kwam ook een buurman op visite, hier hebben we later ook een set panelen geplaatst.

Read more...

Bij deze klant hadden we een schitterend uitzicht met bloesems tijdens de montage van een behoorlijk set zwarte zonnepanelen. Helaas geen foto van het set zelf, dit lag onzichtbaar tussen 2 dakkappen in ,een erg fraaie oplossing.

Read more...

Hier is opdracht gegeven voor de plaatsing van 8 Zonnepanelen ,tijdens de montage is besloten er 2 extra te gaan plaatsen.

De klant heeft hier zelf de voedingskabel gelegd, wij hebben de installatie in bedrijf gesteld.

Read more...

Bij deze klant aan de Polbrug zijn zonnepanelen en een Atag Zonneboiler geplaatst, een mooie combinatie om de gas en elektrarekening te verlagen.

Read more...

Aan de Patrijsstraat in Neede zijn deze zwarte panelen geplaatst, ondanks een negatief advies op zonatlas zal dit set een perfecte opbrengst gaan genereren.

Bij de ouders van deze klant hebben we ook al panelen geplaatst, blijkbaar hebben we daar een positieve indruk achtergelaten.

Als extra hebben we de gasleiding in de natte kruipruimte gecontroleerd, dit was maar goed ook er bleek een behoorlijke lekkage in de leiding te zitten. Deze is direct vervangen.

Read more...

Aan de Beltrumseweg plaatsen we op dit bijzondere huis zonnepanelen op een schuin bitumendak. Ons is gevraagd een oplossing te vinden voor de plaatsing van een set, aangezien buren al bij diverse leveranciers te horen hadden gekregen dat dit niet mogelijk was op deze woningen. Dit is een set van 9 panelen , de omvormer is geschikt voor 18 panelen ivm gezinsuitbreiding in de toekomst.

Read more...

Ook hier plaatsen we weer aan de Polbrug een set zonnepanelen, het set is om de dakkapel heen gelegd, met de aansluiting is rekening gehouden met de schaduw van de dakkapel in de morgen.

Read more...

Aan de Polbrug hebben we deze zonnepanelen geplaatst in een oost-west opstelling op 10 graden.

Door deze ligging was het mogelijk om 31 panelen te plaatsen en hiermee het stroomverbruik op 0 kwh te krijgen.

De oost/west opstelling is extreem laag, hierdoor is vanaf de tuin of de openbare weg de installatie amper te zien.

Een erg fraaie oplossing.

Read more...

Zichtbaar vanaf de Groenloseweg hebben we dit set zonnepanelen geplaatst op de berging.

Om bij de meterkast te kunnen komen is er een voedingskabel naar de woning gelegd door een sleuf.Ook hier zit een SMA omvormer. Tijdens de montage waren vele schapen getuige van onze werkzaamheden.

Read more...

Op 25/02/2014 hebben we hier een aantal zonnepanelen geplaatst op het platte dak en het pannendak. De panelen zijn amper zichtbaar hierdoor is voor een blauwe variant gekozen.Door de omvormer met 2 mpp trackers is het mogelijk 2 stringen met panelen te plaatsen.

Read more...

Hier wordt een Atag zonneboiler geplaats, het paneel wordt indak geplaatst. Dit geeft een mooie uitstraling. De klant was reeds voorzien van zonnepanelen , de maandlasten in deze woning voor energie zijn extreem laag te noemen.

Read more...

Hier plaatsen we 14 zwarte panelen aan de Polbrug in Eibergen, rond de middag was alles gereed, dit was ook nodig omdat er deze dag een stormwaarschuwing was.

Ondertussen hebben we al 5 woningen aan de Polbrug voorzien van zonnepanelen.

Read more...

Hier leggen we Zwarte zonnepanelen netjes om een dakraam heen.

Door de zwarte kleur vormen de panelen een mooi geheel met de dakpannen.

Read more...

Aan de Statstukke hebben we 18 zwarte Astronergy panelen gelegd, hier zijn we bezig met de voorbereiding van de bevestiging. Ook is er een nieuwe cv ketel met internet thermostaat geplaatst, hierbij is de ketel via de smartphone te bedienen.

Minder gas en elektraverbruik is hier dus gecombineerd.

Read more...

Deze panelen hebben we in mei 2013 geplaatst, er is per 2 panelen een omvormer van Enecsys geplaatst.De reden hiervoor is de lange schoorsteen van de buren en de schoorsteen van de klant  die allebei een behoorlijke strook schaduw maken op het dak.

We hebben deze opstelling in de gaten gehouden omdat we meer inzicht wilden hebben van de werkelijke invloed van schaduw.Een soort praktijk test .Het leuke van Enecsys is dat de panelen per 2 uit te lezen zijn, het bleek al gauw dat de onderste 2 panelen 20% minder opbrengst hadden dan de bovenste.In overleg met de klant hebben we ,kosteloos, de onderste 2 panelen omhoog gelegd zodat de invloed van schaduw een stuk minder is. Dit is een voorbeeld van het Enecsys dashboard zoals dat op de computer en Iphone is uit te lezen.

 

Read more...

Aan de Leliestraat in Eibergen hebben we meerdere installaties gemaakt, dit veld met zwarte panelen is er 1 van. Samen met een SMA 3 fasen omvormer en een Sunny Beam is de installatie gemakkelijk uit te lezen.Recent was dit panelenset in de Tubantia te  bewonderen vanuit de lucht met een zg. dronecamera.

Read more...

Bij 2 woningen aan de Kruiskamplaan hebben we aan de achterzijde zwarte pv panelen geplaatst, voordeel van de samenwerking van deze buren was dat de panelen sneller konden worden gelegd en dat de panelen over de scheiding doorliepen.Dit geeft een erg mooi beeld.

Read more...

Bij Wansink Woninginrichting in Eibergen hebben we een installatie van 30 blauwe zonnepanelen geplaatst.De omvormer is een SMA Tripower 6000tl.

Met deze installatie kan ca 6250kwh worden opgewekt.

Steeds meer Eibergse ondernemers ontdekken de voordelen van zonnepanelen.

Naast aandacht voor het milieu zijn er zeer interessante fiscale mogelijkheden. 

Read more...

Het platte dak is hier volledig bedekt met blauwe zonnepanelen.Hier is de SMA omvormer in de kelder geplaatst.

Read more...

Bij 2 woningen aan de Crocusstraat in Eibergen hebben we een set van 12 blauwe panelen geplaatst op het dak.

Dit set is ,tussen de bomen door, zichtbaar vanaf de Kiefteweg.

 

Read more...

Deze panelen liggen aan de achterzijde van een woning aan de Nieuwstraat, ze zijn vanaf het Meisterspad nog net zichtbaar.

Het verbruik is hier volledig mee afgedekt.

Read more...

Bij deze klant zijn een veld blauwe  panelen geplaatst.Ook zijn bij vrienden van hun panelen geplaatst.

Read more...

Bij deze klant in Zieuwent hebben we zonnepanelen geplaatst en de meterkast vervangen, een aantal maanden later zijn de dakgoten vervangen.

Deze klant heeft goede reclame gemaakt, bij kennissen hebben we ook zonnepanelen geplaatst.

Read more...

Op een eerst wat donkere dag hebben we een veld met zwarte zonnepanelen geplaatst aan de Wilhelminastraat in Eibergen.

Read more...

Bij een verslaggever van de Tubantia uit Haaksbergen hebben we in 2012 deze panelen geplaatst.

Hij heeft hier zelf een filmpje van gemaakt.

Het filmpje staat hieronder.

Read more...

Deze rij zwarte zonnepanelen aan de Parallelweg zijn voldoende om de energierekening op nul euro te brengen.

Read more...

Ook in Groenlo komen we om zonnepanelen te leggen. Bij deze klant hebben we een paar jaar geleden ook de cv ketel vervangen.

Read more...

Bij deze klant liggen aan de achterzijde van de woning 16 blauwe pv panelen. Een aantal staan boven op de dakkapel.

Read more...

Bij deze klant zijn er 10 panelen op het schuine gedeelte van het pannendak geplaatst en 14 dmv consoles op het platdak.

Read more...

Aan de Jongsmastraat hebben we ook dit doe het zelf pakket geleverd. Het was een kwestie van mond-op-mond reclame na eerdere leveringen in de buurt.

De klant heeft deze 30 panelen zelf geplaatst, de reden voor de hoeveelheid heeft onder meer te maken met het verbruik van een grote vijver.

Read more...

Aan de Meergaardenweg hebben we ,onder grote belangstelling van leerlingen en ouders van de Menno te Braakschool een dubbele rij zwarte panelen geplaatst

.

Read more...

Bij deze klant hebben we een zgn. doe het zelf pakket geleverd.De klant heeft samen met een aantal handige kennissen de panelen geplaatst op een zaterdag.

Op de maandag daarna is door ons de installatie in gebruik gesteld.

Read more...

Aan de Blomsgaarden zijn we geweest om zwarte zonnepanelen te plaatsen aan de zijkant van de woning.Deze zijn amper zichtbaar vanaf de openbare weg.

Read more...

In begin van dit jaar is Alwine Glas in Lood ook overgegaan op zonnepanelen. Een belangrijke reden was de milieubewustzijn, daarnaast bieden zonnepanelen een aantal interessante fiscale mogelijkheden.

Hieronder staat nog een leuk filmpje hierover ,gemaakt door Nieuws uit Berkelland.

 

 

Read more...

Aan de Needseweg zijn op de dakkapel 9 blauwe panelen geplaatst. Ook is direct de meterkast vervangen, deze was nog niet voorzien van aardlekschakelaars.

Read more...

Bij deze klant hebben we  2 zijden van de woning voorzien van zwarte full black panelen.

De panelen liggen in een oost/west positie.

Hiermee wordt de volledige elektra-rekening op €0,- gebracht.

Read more...

Kapsalon Erik ter Mors is .als eerste kapper in Eibergen, overgegaan op zonnepanelen.

Het bijzondere van deze installatie zijn de 4 verschillende dakvlakken en 2 orientaties , daarnaast staat er een hoog pand naast.

De installatie is uitgevoerd met omvormers van Enecsys, dit betekent dat ipv een centrale omvormer ,er per 2 panelen een omvormer onder de panelen is geplaatst. Dit set is uit te lezen via een App op de Iphone en via de computer.

Hieronder ook een filmpje van Enecsys.

 

Read more...

Sinds kort hebben we op onze eigen bedrijfshal 36 zonnepanelen geplaatst in een oost-west opstelling.Deze opstelling gaan we testen, wat we graag willen weten is wat de opbrengst is van het systeem.

Het is een systeem met erg weinig ballast waardoor het erg geschikt is voor moderne bedrijfshallen.

Voordeel van dit systeem is ook dat het gehele dak volgelegd kan worden en er geen rekening meer hoeft worden gehouden met schaduwwerking van andere panelen.

 

Read more...

Deze panelen icm een zwarte pan geeft een erg rustig beeld.

Read more...

Een installatie van 14 panelen aan de Statstukke in Eibergen .

Read more...

Deze zijn in het voorjaar van 2013 gelegd tijdens de eerste mooie voorjaarszon.

Read more...

Warning: Illegal string offset 'active' in /www/abbink/zonzaaknl/zonzaaknlnl/templates/ot_corpmx/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /www/abbink/zonzaaknl/zonzaaknlnl/templates/ot_corpmx/html/pagination.php on line 96

Warning: Illegal string offset 'active' in /www/abbink/zonzaaknl/zonzaaknlnl/templates/ot_corpmx/html/pagination.php on line 90

Warning: Illegal string offset 'active' in /www/abbink/zonzaaknl/zonzaaknlnl/templates/ot_corpmx/html/pagination.php on line 96

Contact Zonzaak

Zonzaak.nl
Soetersveldweg 4
7151 JA Eibergen
Berkelland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Voor vragen bel:
Tel: 0545-478266

Storingsdienst:0545-478266

Routeplanner Zonzaak

Vul uw adres in en u krijgt een routebeschrijving naar onze showroomSocial Media Zonzaak

Mailing Zonzaak

Wij versturen met enige regelmaat een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over energiebesparing in het algemeen.

Vul hieronder uw email-adres in als u deze gratis nieuwsbrief wilt ontvangen.

Uw e-mail*


Zekerheid Zonzaak

Zonzaak is uiteraard lid van
Uneto VNI.

Voor uw zekerheid!

Zonzaak is onderdeel van
Martin Koopman Installatietechniek